Ridhuset på Gustavsborg dit alla är välkomna att som del av entréavgiften ta med egen kaka för att sedan äta så mycket man själv orkar och vill. Till förmån för barn i Kambodja.
 
VÄLGÖRANDE KAKFEST Nu är det för fjärde året på rad dags för det jättemaffiga kafferepet på Gustavsborgs gård i Gunnarstorp.
Den som tar med en egen kaka att utöka kakbuffén med får själv äta så mycket kakor han eller hon vill, orkar och hinner. Parallellt kan man mingla runt bland årets utställare i ridhuset.

 

Alla är inte ”klara än” men Alpackahof Hultet alpackor o fina produkter, KullaGourmet parmesan och olivolja, Jackie Kaplan Persson skulpturer, Gunnel Hansson stickat, Sigvar Månsgård lamm och kalkon, Birgitta Wilhelmsson konst, Funny Hand konst, Camilla Sandén trädgårdsrådgivning, Kristine Jakobsson keramik, Anna Gunnarsson Feldenkrais, Chomper ponny ridning och många fler är redan med på tåget.

Varför då detta gigantiska kafferep med dignande kakbuffé?

Svaret är att arrangörerna arbetar för att bidra till att Kambodjas barn ska få en trygg uppväxt, chans till utbildning och ettvärdigt vuxenliv. Hela överskottet av dagen går till Ny Familj-Kambodja - föreningen som arbetar för Kambodjas utsatta barn.

Tid: Söndag den 9 augusti kl 14-17

Plats: Gustavsborgs Gård i Gunnarstorp.

Om du kör på GPS är adressen Söderåsvägen 126, Bjuv.

Entré: En hembakad kaka/par plus 50 kr/person. Tar du ingen kaka med så är entréavgiften 80 kr. Barn under 12 år som kommer med en förälder går in gratis.

MRG


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.